Kun painan CTRL ja hiiren vasen niin aukeaa uusi netti ikkuna. Aika ikävää kun yrittää esim. valita useampia rivejä.

Koneeseeni on tullut uusi käyttäjä, nimimerkiltään "ASP.NET Machine A...". Muilla ei oikeuksia ole käyttäjiä lisätä, joten mistähän tämä mahtaa olla tullut? Päivitysten yhteydessä? Käyttis XP HE SP2. Ei lähiverkossa, ainoastaan nettiyhteys.

Minulla on kannettava tietokone. Käyttöjärjestelmänä on Windows XP Professional ja selaimena Internet Explorer 7. Tietokoneesta kuuluu internet-sivujen avautuessa klik-klik-klik-klik-klik-klik, vajaan sekunnin välein, joskus useamminkin. Mikä sen voisi aiheuttaa? Ääni kuuluu ikäänkuin näppäimistön alta ja se kuuluu vain Internet Exploreria käytettäessä. Se on selvästi yhteydessä uusien kohteiden avautumiseen näytöllä.

Vaihdoin vanhan kiintolevyn uuteen ja isompaan. Nyt kone on selvästi hitaampi. XP Home.

Käytössäni on win-xp käyttis ja olin kirjautuneena administratorina ja loin muita käyttäjätilejä ja kun kirjaiduin ulos, niin kone tilttasi ja kun sain sen uudelleen käyntiin oli administrator-tili kadonnut, eli kaikki valokuvat ja tiedostot myös. Tietäisikö saako noita tiedostoja takaisin millään kummalla?

Olisikohan virustentorjuntaohjelma niin tarpeellinenkaan, ainakaan minulla? Sähköpostit katson vain web-mailin kautta, ja poistan heti spammit palvelimelta. En katso outoja posteja. Tapanani ei myöskään ole surffailla, vaan katsoa valikoituja www-sivuja.

Yksi kolmesta usb:stä lakkasi toimimasta. Ei tajua hiirestä, ei tikusta, ei mistään.

Käytössä on Outlook Express. Ongelmana on, että nyt kaikki liitteet (jopa zipit!) purkautuvat tekstin perään potaskana.

Kun haluaa lopettaa skannaamisen, skannausohjelma ArcSoftin PhotoStudio 5.5 avaa väkisin PageManager-ohjelman, joka jostain syystä useimmiten menee vieläpä tilaan, missä se ei reagoi klikkauksiin.

Jos näyttöä säilyttää lämmittämättömässä ulkovarastossa voiko sitä turvallisesti ottaa käyttöön. Esim. voiko se kostua ja kytkettäessä aiheuttaa sähköiskun vaaraa, paloturvallisuus vaaraa, tms.

Millähän perusteilla WinXP päättelee, milloin kone on muuttunut siinä määrin että Windows pitää aktivoida uudelleen (Win XP Home)? Nimittäin kun tuossa taannoin päivitin wanhan DVD-RW -asemani firmwaren, jouduin aktivoimaan Windowsin.

Käytössäni on XP Pro ja eteen tuli kohtuullisen pieni ärsytys. Käyttis imuttelee netistä kaikenmaailman päivityksiä, osa mielestäni aivan turhia (tyyliin media playerin päivityksiä, kun en ikinä mokomaa räpellystä käytä). En halua asentaa kaikkia päivityksiä ja nyt tuossa ruudun oikeassa alareunassa palaa jatkuvasti päivityskilpi. Miten sen saa pois?

Ostin A-Link WL54AP2 tukiaseman ja toimii moitteetta, mutta kun laitoin siihen salauksen valmistajan ohjeiden mukaisesti, niin sen jälkeen ei enää toiminukkaan ja salaamatonta yhteyttä en viitsisi oikeen käyttää. WPA-asetukset tarkistin tukiasemasta monesti että onko ne niin kuin valmistaja suosittelee ja on ne. Pitääkö koneesta vielä sitten laittaa jotain, että langaton yhteys toimii salattuna. Koneessa on XP Professional. Resetoin tukiaseman ja taas langaton yhteys toimii kun on salaamaton.

Huomasin että koneeni USB-portteihin tulee virtaa silloinkin kun kone on pois päältä. Pitäisikö näin olla ja saako tämän muutettua BIOS:ista tai muuten?

Onko tekstieditoria, jolla voisi verrata kahta likimain samanlaista tekstitiedostoa (siis .txt tms, ei hienostelumuotoiluita) ja ennen kaikkea sitten saman tien editoida jompaa tai kumpaa tekstiä?

Hankin äskettäin Canoscan 8600-laitteen, jolla voi skannata kerralla 4 kinodiaa. Tietokoneen käynnistyksen jälkeen ensimmäinen erä onnistuu, mutta jossakin kohtaa toista 4 satsia heittää virrat pois tietokoneesta ilman virheilmoitusta.

Nettiselailun yhteydessä Java ohjelmat tallentuvat omaan välimuistihakemistoonsa, eikä siis selaimen (käytän itse Firefoxia) omaan välimuistiin. Monesti suositellaan tyhjentämään selaimen välimuisti, mutta mihinkä muualle noita väliaikaistiedostoja sitten jääkään? Käytännössähän tässä on kyseessä selaimen lisäpalikat.

Kertokaa miten näen koneeni käyttömuistin määrän selville, muuten kuin avaamalla kotelon ja laskemalla palikoista niitten yhteismäärän?

Svchost ja CPU tehot 100%. Onko ajatusta mikä vialla ja mitä voisi tehdä?

En saa asennettua Adobe Reader 8 Tulee ilmoitus "Adobe Reader 8-Suomi aiempaa versiota ei voi poistaa. Ota yhteys tekniseen tukeen".

Modeemi ei suostu antamaan IP-osoitetta. Kone ei siis saa IP-osoitetta.

XP-koneesta on hävinnyt paikallinen profiili. Käynnistettäessä tulee ilmoitukset:  "Windows ei voi ladata paikallisesti tallennettua profiilia." ja "Windows ei löytänyt paikallista profiilia ja kirjasi sinut tietokoneen tilapäiseen profiiliin." Samalla hävisivät mm osoitekirjasta yhteystiedot ja Outlook Expressistä sähköpostit.

Miten pystyisin suojaamaan VBA-makrot mahdollisilta tahallisilta tai tahattomilta muutoksilta?

Sähköposti ei suostu avautumaan. Palvelinvirhe 0x800CCC90, yhteysvirhe sama, paitsi loppu -92. Kukaan ei "tietenkään ole koneelle tehnyt mitään...

Oli pöpöjä koneessa. Palautin XP:n asetukset kuukauden taakse - ja oireet katosivat. Olenko nyt loputtomiin krakkerin vanki? Kun 30 päivää täyttyy, on asetuksia muutettava takaperin kahden kuukauden päähän jne.

Kuvatehtävät-toiminto hukassa. Miten saa Kuvatehtävät, Näytä diaesityksenä, tilaa kuvat internetistä jne. tuohon omiin kuvatiedostoihin. Ohje sanoo että kuvat koneelle ja kakkospainikkeella ohjauspaneelista voi laittaa ko. ominaisuuden. Ei onnistu. Käyttis XP Home.

Tallensin selaimeni (IE7) suosikkeihin linkin , joka ei kuitenkaan toimi ja jota ei voi poistaa. Saan viestin: Käyttö estetty, varmista ettei levy olle täynnä tai kirjoitussuojattu ja ettei tiedosto ole käytösssä. Käyttöjärjestelmä Windows XP Media Center Edition SP2.

Korotin kerran tehtäväpalkkia normaalia korkeammaksi. Nyt en pysty palauttamaan sitä matalaksi.

Olen ihmetellyt, miksi WordArt-objekti ei näy Officen esikatselussa eikä tulostu.

Minulla on ZA koneella palomuurina ja ihmetyttää mitä tuo tarkoittaa, kun tuolla kellon vieressä oleva ikoni, joka on normaalisti punavihreä (palkit) joissa näkyy liikenne (meno-tulo), niin vilkkuu vuoron perään ZA-logona ja tuollaisen punavihreänä ikonina.

Miten saada USB-tikun sisällön salasanan tms. taa?

Hain xp:n (home) päivitykset ja asensin ne. (Kone on hp:n kannettava) Uudelleen käynnistyksen yhteydessä tuli seuraavanlainen virheilmoitus: "STOP: c00000218 (registeritiedostovirhe) registeri ei voi ladata rakennetta (tiedostoa):\systemroot\system32\config\software tai sen lokia tai vaihtoehtoista tiedostoa. se on vahingoittunut, ei käytettävissä tai kirjoituskelvoton".

Eli kun mistä tahansa ohjelmasta aukaistaan tiedosto File.. Open. Sitten tulee se tiedostolista. Nyt on niiden järjestys muuttunut. Siinähän on se painonappi, jolla niitä voi järjestellä, mutta se vaikuttaa vain siihen hakemistoon.

Mistä löytyy XP Homella polku palautuspisteen tekemiseen?

HP zv5000 ei käynnisty enää. Nyt kun kokeilen painaa virtapainiketta, niin virtavalo välähtää 3 kertaa ja mitään ei tapahdu Tarkoitan sitä merkkivaloa missä on "salaman" kuva.

Acer Aspire 9302 - onko bluetoothia? Onkohan läppärissäni bluetoothia, sillä nappula löytyy, mutta kun painan sitä, niin näytöön tulee teksti "No Bluetooth Device."?

Miten saisin Excelin laskemaan suodatetusta taulukosta näkyvien lukujen arvon määrätystä sarakkeesta

XP PRO SP2. Mikä avuksi kun päivitykset eivät onnistu.

Win XP:n ohjauspaneelia tarkastellessa löytyy siltä pitkä lista Java-päivityksiä. Ovatko nuo kaikki tarpeellisia?

Koneessa lukee 7510 ja tarrassa Acer travelmate 7514 WSMi. Kumpi oikea?

Kun avaan Oma tietokone/Resurssienhallinta -näkymän, näen joitakin (tuiki tuntemattoman näköisiä) tiedostoja sinisellä värillä kirjoitettuina.  Mitäs tämä merkitsee?  Voinko poistaa nämä erikoiset tiedostot vai poistuvatko ne itsestään, kun aika on täysi?

Selain ei päästä sivuille vaan ilmoittaa, että lapsilukko on päällä.

Yritin konvertoida ulkoisen kovalevyni ntfs:lle command-tilassa käskyllä convert M: /fs:ntfs. Se ei onnistunut, vaan sain vastaukseksi: "Käyttö estetty riittämättömien oikeuksien vuoksi. Voit käyttää tätä apuohjelmaa ylennetyssä tilassa." Käyttöjärjestelmäni on Windows Vista

Word avaa dot-tiedostot aina uudessa asiakirjassa kun niitä klikkaa.

Virustartunta "System Volume Information"-hakemistossa. Tähän ei pääse sisälle. Miten saada pois?

Mikä rikki kun XP näyttää työpöydällä ja d:llä muttei e:llä olevien pääkansioiden kuvakkeen läpinäkyvänä ja oikealla ylhäällä on punainen piste ja ominaisuuksissa on musta kansio ylhäällä vasemmalla. Explorerilla kansiot näkyvät oikein ja samoin alikansiot ja 'Omat Tiedostot' -kansio.

Tulee sanoma että, koska oletussähköpostiasiakas ei ole asennettu oikein tätä toimintoa ei voi suorittaa. Miten asennetaan sähköpostiasiakas oikein.

Vista ei säilytä käyttäjän salasanaa verkkoasemaan kirjautuessa. XP säilyttää. Mitä muutan käyttäjälle Vistassa?

Nyt on yleisönosastoissa paljon SONERA langallisten ADSL-liittymien poistosuunnitelmien vuoksi kirjoituksia. Eräässä ihan omalla nimellään kirjoittaja kertoin mm. "Yhden @450 tukiaseman maksimi "teho" 3 Megabittiä sekunnissa". Niitä kun on 1-2 pitäjää kohden, niin siitä ei ole kuin KOLMELLE 1Mbit-käyttäjälle "täysi teoreettinen nopeus" mahdollista. Onko kellään tietoa näistä @450-tukiasemista ja niiden tekniikasta/suorituskyvystä?

Kannettava mikroni toimii hyvin hitaasti, kun yritän käyttää Tallenna nimellä" toimintoa. Ensiksi kohteena on 'Omat Tiedostot' ja kun yritän vaihtaa kohteeksi jonkun toisen verkkoaseman, toiminto kestää harmittavan kauan. Välillä ruutuun voi tulla ehtiä teksti, että ohjelma ei vastaa. Käytössäni on useita serveriltä mapattuja levyjä. Mikähän mahtaa olla syynä?